Cégünk 1955-től

 

Üzletünk 1955 óta tevékenykedik a piacon. Schreck István, kárpitos és fia, ifj. Schreck István, kárpitos segéd ekkor kezdték meg tevékenységüket, az akkoriban 50 nm-es műhelyben. A műhely később üzletté alakult, amit már ifj. Schreck István és felesége Schreck Istvánné Tímea újítottak fel. 2007-ben újabb átalakításra került sor. A most 250 nm-es üzlet 2 emeletes. A tulajdonosak munkáit varrónők és kárpitosok segítik.
Az elmúlt 20 év tapasztalatának segítségével, szeretnénk hozzájárulni az Önök igényes és minőségi felszereléseinek kialakításához. Munkatársaink sokszínűek, éppen ezért a termékek megfelelő kiválasztása, elkészítése, felszerelése mellett a lakberendezés területén is otthonosan mozognak. Cégünk missiója az ügyfelek teljes mértékű kielégítése, oly mértékben, hogy megelégedettségük egy kimagasló képet mutasson üzletünkről a piacon.
Referencia munkáink a hazai piacon a modern hotelek és szállodák felszerelése, egészen az antik stílusig elmenően. (Ozorai Pipo - Várkastély, Füzérradvány Károlyi - Kastély). Külföldön a síparadicsomok szállodái, hoteljei kérték segítségünket. (Gasthof Waldschlössl, Ausztria)
Egy bemutató árajánlatot kínálunk Önöknek, ami egy általános megismerést ad cégünkről az Önök számára.

.